Designed4You, dat ben ik

Ik leg mijn hart in mijn juwelen. Zowel in de juwelen die ik op maat maak als in de sieraden die ik met zorg en aandacht uitkies, aankoop of samenstel. Om samen met jou te komen tot een juweel dat helemaal bij je past, zet ik deze talenten in:

mijn inlevingsvermogen om te horen wat jij echt wil

mijn creativiteit om jouw droomjuweel vorm te geven

mijn openheid om je stap voor stap mee te nemen in het creatieproces

mijn technische vaardigheid om jouw wensen om te buigen in zilver (of goud)

mijn enthousiasme om jou te doen stralen

Zo begon het

In 2015 volgde ik een cursus ‘modejuwelen‘. Dat kwam ook mijn jongste dochter perfect uit: ze vroeg me of ik wat sieraden wou maken om te verkopen op het kerstmarktje van haar school. Omdat keuze uit tien stuks niet echt een optie is, had ik enorm veel sieraden gemaakt. We verkochten veel, maar er was nog heel wat over. Zo begon het dus. Om nadien alleen maar verder te groeien. Dankzij mijn passie voor zilver en mijn opleiding tot goudsmid-juwelier breidde ik mijn aanbod van fantasiejuwelen uit met juwelen in edelstaal, zilver en juwelen op maat.

Mijn missie: juwelen voor elk budget

Je wil uitstralen wie en hoe jij bent. Je wil juwelen die passen bij je outfit of bij je gevoel, dag na dag en elke dag anders. Dat hoeft echt niet altijd duur te zijn. Natuurlijk ben ik gelukkig als een juweel op maat helemaal klopt met hoe de klant het wil, maar ik ben even blij om een meisje dolgelukkig te zien met haar kleine oorstekertjes. Mijn zorgzaamheid en enthousiasme bij het maken van een fantasiejuweel is even groot als bij het creëren van een sieraad op maat. Het vraagt meer tijd en geduld, dat wel. Door mijn collectie zo breed te houden, geef ik iedereen de kans om te kiezen voor schoonheid.