Juwelen in zilver & edelstaal

Omdat smaken verschillen en om daar nog beter op te kunnen inspelen, heb ik – behalve fantasiejuwelen – ook een mooie collectie juwelen in zilver & edelstaal in huis. Ringen, hangertjes, kettingen, oorstekertjes, moderne oorclipsen, kinderoorbellen,… in zilver, goud vermeille of edelstaal. Voor hem en voor haar. Voor klein en voor groot.
Laat je inspireren door de foto’s en volg me op Facebook of Instagram!

 

Ik ga op zoek naar wat jij wil

Ik koop mijn sieraden en onderdelen in edelmetaal aan met aandacht voor ieders stijl en smaak. Vind je in mijn collectie toch net niet wat jij zoekt? Ben je op zoek naar iets specifiek? Graag ga ik voor jou op zoek naar het juweel dat jij voor ogen hebt. Of misschien wil je toch liever dat ik een juweel op maat voor je maak?

 

Mijn collectie: mooi en betaalbaar

De zin om ook zelf zilveren juwelen te maken, groeide. Tijdens mijn opleiding tot goudsmid-juwelier verdiepte ik me in diverse technieken en ontdekte de kwaliteiten van edelmetalen. Geïnspireerd door de stad van de Maneblussers ontwierp ik als eindwerk een broche met de Mechelse Sint-Romboutstoren en een sieraad met maantjes. Het voelde als een kind dat ik op de wereld zette. Mijn eindwerk kreeg zelfs een tijdlang een plekje op de Mechelse dienst van Toerisme.
Sindsdien ontwerp ik ook juwelen op maat. Maar ook daarin zoek ik altijd naar een evenwicht tussen schoonheid en betaalbaarheid.

Wil je snuisteren in mijn collectie? Breng je graag vrijblijvend een bezoekje? Wil je iets vragen of meer informatie?